Cassandra Zöller

Jag har en vän, en vän som heter Cassandra. Hon är speciell, inte som alla andra.
Hon ville att jag skulle skriva ett blogginlägg om henne eftersom hon aldrig varit med i en blogg tidigare.
Puss på henne.
Cassandra & Amanda
2010-11-21 @ 20:59:02 Permalink Bilder Kommentarer (1) Trackbacks ()


myshelg

här får ni min helg i bilder (torsd-månd)
var modell till frida (måndag)
varit hos andreas
2010-11-15 @ 22:18:03 Permalink Bilder Kommentarer (0) Trackbacks ()


lägenhet

Hello bloggen!
Igår fick jag beskedet att vi ska skriva kontrakt så jag får en lägenhet i Januari! FATTAR NI HUR LYCKLIG JAG ÄR ELLER? Det är iaf en två vid ättehögsgatan, som jag har tänkt att jag ska dela med snyggmalin så det blir skitbra ;) hyran vaar inte så farlig heller så det är nice. För alla er som inte vet det så bor jag nu hos amanda eftersom jag inte har någonstans att bo :(
Imorgon blir det bara skola, slutar tolv så ska till stina och skura ugnen! HAHAHAHAHA så jävla pinsamt!
På fredag åker jag iaf till andreas, så lite har jag att se fram emot! Och ingen har väl missat att det är ben&jerry dagen på fredag och alla måste äta minst en ben&jerry? ;) Jag ska iaf delta och äta MINST en! Ska iaf bli en mysig helg i borås. Fuck, nu har jag skrivit en hel bok.
PUSSPÅER! <3
2010-11-09 @ 19:22:15 Permalink Bilder Kommentarer (1) Trackbacks ()


julshowen förra året på klubben!

2010-11-05 @ 23:13:46 Permalink Bilder Kommentarer (0) Trackbacks ()


älvdalen

Hello bloggen! Jag tror att ingen fattar hur skönt jag tycker det är att vara hemma igen!? Ingen disk att oroa sig för, ingen tvätt och ingenting! No problems liksom ;) + att det är jättekul att träffa alla man inte sett på år&dagar. Jag vaknade nyss iaf och ska strax klä på mig, sen kommer pappa och hämtar mig för vi ska äta lunch så det blir nice. Vi halv ett tiden så kommer Jill och även det ska bli kul! Vi ska hitta på massa bus hela dagen tills åtta, nie tiden för då ska Jill dra till marcus och jag ska till min snygga kusin Tina på en tedejt ;) Det ska bli riktigt mysigt och kul att träffa henne! Imorgon ska jag och Tina på Zumba o mora så det ska bli skönt att få lite träning när man är hemma också! Aja, nu känns det som jag har skrivit en hel bok och det är ändå ingen som kommer läsa detta ;)
HOPPAS NI KOMMER PÅ LÖRDAG. PUSSSSSSSSSSSSSS








2010-11-04 @ 11:03:37 Permalink Bilder Kommentarer (1) Trackbacks ()